2011. július 26., kedd

Na ki van itt?


Nos, gyakoribb eltűnéseim és a kaján kívüli bejegyzések hiányának okai mostanában: még mindig dolgozom, éljen! És volt is munka bőven. Másik ok, a pettyek alatti valaki. ;-) Nem, nem párna. Viszont jó sokat fogyaszt, kell a muníció. 

Ezidő alatt környezettudatos énem is kiéli magát a várakozásban: kiművelem magam a mosható pelenkák, a környezettudatos mosás, a még egészségesebb ételek terén, és bőszen ismerkedem a hordozókendők rejtelmeivel. Készülök aktívan. A lányomat is hordoztuk már, de most még ennél is profibb szeretnék lenni - rendes kötésekkel, rendes kendőkkel (na jó, lehetnek minél szebbek is), rendes kötődő nevelést megvalósítani.

Augusztusra beiratkoztam egy varrótanfolyamra is, mert régi vágyam megtanulni gyerekruhát varrni, ill. ami éppen adódik, elkészíteni itthon. Remélem menni fog a pocakbébivel is, bár a hőség egyre megterhelőbb. Egy antik lábbal hajtós Singer varrógépet mindenesetre már beszereztem. Ha nem is rajta fogok varrni, legalább jó ránézni, imádom őket! Remélem hamarost képet is csatolhatok róla, egyenlőre a "raktárban" pihen a lámpácskám mellett. ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése